tiistai 19. helmikuuta 2013

Askartelutreffeillä Orimattilassa..

Olin minä siellä! Olin ihan varmasti :D Vaikka pujahdinkin verhon välistä takapenkkiin ja samasta raosta karkasin ennen aikojani (imeytys-hommien vuoksi) kotiin, niin sain aika monta korttia tehtyä. Nämä treffit siis oli Orimattilassa ja kivaa oli, jos lisää infoa kaipaa niin Taavan sivuilta löytyy lisäinfoa moisesta tapahtumasta. Kukkaro keveni huomattavasti varsinkin klemmarikellarin Jonnan puodissa, mutta aika ihania juttuja sieltä sitten nappasinkin, etenkin Pionin paperit. Tässä kuitenkin muutama kuva korteista joita sain tehtyä (kaikenkaikkiaan 9 kpl, mutta osa oli samantyyppisiä, niin en kaikkia tähänä laittanut)

Tämä sydänleima on Finnstamperin ja tykkään kovasti, saa värittämättä kivoja kortteja :)

Pajunoksat on embossattu pronssilla ja muutoin paperi värjätty DI-musteilla. Leimasin Serendipityn, näitä pitää tehdä lisää...


Nuo nauhat nakkasin heti käyttöön, ostin ne siis klemmarikellarin valikoimista. Nalle myös embossattu ja Serendipityn leima. Onnea-leimasin on Presenton omaa tuotantoa.

Näitä parsittuja sydämiä tein monta, tuo leimasin on vain niin mieleinen. Sekin Serendipityn :)


Kynsilakkakorumaniaa...

Tuli urakoitua oikein kunnolla näitä koruja, nämä menikin nyt sitten ihan myytäviksi asti. :) Oli niin iso määrä (joku 40 kpl), etten yksittäisiä kuvia jaksanut ottaa, mutta näkeehän niitä noistakin kuvista, että mimmosia kuvioita sain aikaseksi. Lakkoja alkaa olemaan melkonen kokoelma kans, kun aina kauppareissulla tarttuu joku puteli mukaan, kun on niin kivoja värejä. Mutta kivaa ja koukuttavaa hommaa tämä edelleen on. Suosittelen menemään Zirkonellan kurssille, jos tahtoo itse alkaa näitä tekemään. :)