maanantai 20. toukokuuta 2013

Ääriviivatarroilla tehtyä

Kävin lauantaina 17.5. Sinellin synttärijuhlilla ja siellä oli erilaista toimintaa järjestetty, ja esimerkiksi ääriviivatarrojen käytön demopiste oli mielenkiintoinen - siksi, että olen vähän vierastanut ääriviivatarroillantehtyjä kortteja, pitäen sitä tekniikkaa liian tylsänä. No, kortit jotka siellä oli näytillä oli kyllä tosi kivan näköisiä! Ajattelin sitten kokeilla myös ja leikkaaminen ja negojen hyväksikäyttö onkin ihan riittävän haastavaa hommaa... pienenä vinkkinä, laajat ja selkeät kuviot toimivat paremmin kuin ohuet tai oikein pikkutarkat tarrat. Tai sitten en vaan osaa ;) Ääriviivatarrojen negaosioon eli siihen mikä jää vielä irrottamisen jälkeen arkkiin, käytin ns. siirtokuva-arkkia joka on kirkasta "kontaktiliimatarraa", tämän myös opin siellä Sinellissä. Itse ääriviivatarrakuviot on liimattu paperiin ja leikelty sitten niin tarkasti kuin mahdollista, ja kohotarroilla vielä kiinnitetty niin ilme on sitten moniulotteisempi. Vähän erilaisempia kuin mitä viime aikojen tuotokset, vai mitä?



sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Tekniikka 10 2013

Noniin, nyt on T10 voittajat julkaistu ja kisa virallisestinohitse, joten voin vapaammin julkaista omat tekeleeni täällä. Kiva kisa, vaikken tänä vuonna saavuttanukaan minkäänmoista sijaa - uutta opin paljon kuitenkin ja on monessa kohtaa hyötyä opituista asioista :) Tässäpä siis tekeleet, osa oli kyllä melkosen haastavia eetä sai edes jotain järellistä aikaiseksi mutta moni juttu tulee kyllä jatkossa käyttöön. :)



















perjantai 10. toukokuuta 2013

kukkasia...

Sininen kortti on embossailtu ja di-musteilla tehty taustat ja leimailut, leimasimet on imaginationsin sarjasta. Oranssi kortti on samoin di-musteilla tehty, leimasin on jokin Joanna Sheenin sarjoista ja kukkasissa hiukan lisänä glossya. Yksinkertaisia kortteja :)



Lisää vintagea

Jotenkin näiden tekeminen on nyt ollut tosi kivaa- vaikka joskus muutama vuosi sitten olin sitä mieltä etten näihin ollenkaan ryhdy. No, mieli muuttuu ja teinpä huvikseni yhden rippikortinkin, vaikkei tarvetta moiselle edes ole. Kuva vain sopi kivasti siihen aiheeseen. Toisen onnittelukortin tein ilman kummempia ajatuksia, mutta se taisi jo matkata äitienpäiväkorttina - sopii kaiketi siihenkin. :)



torstai 9. toukokuuta 2013

Rakkautta ilmassa...

Tämä vintage-kokeilu vie vallan mennessään, pari uutta jo piti tekaista. Tämäkin kuva on pion-designin tuotantoa, pidän kovasti näistä kuvista :)

lauantai 4. toukokuuta 2013

vintagekokeilua

Olen jo pidemmän aikaa ihaillut upeita vintagekortteja, ja ajttelin itsekin yrittää niitä. Harjoittelua vielä vaatii, mutta onneksi noita kuviakin on kertynyt jokunen, joten harjoittelua voi jatkaa.. :)