sunnuntai 4. elokuuta 2013

Milliksen tekniikkahaaste nro 3

Heipä hei!
Ja hirveän suuret pahoittelut myöhästyneestä postauksesta, olin koko viikon reissussa ja sairastelin samalla, ja edelleen teen kotona kuolemaa kunnon kesäflunssan kourissa. Mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan ;) Eli kolmatta haastetta tekniikan parissa pukkaa. Tämä haaste on yksinkertaisuudessaan faux tile eli feikkitiili. Toteutustapoja tälle tekniikalle on monia (tai tekniikat on erilaisia, mutta lopputulos on samantyyppinen eli feikkitiili): nuuttaamalla tiilikuvio ja sitten leimaamalla ja vielä embossaamalla lopputulos, liimaamalla läpinäkyviä tarroja leimakuvan tms päälle, asetellen ne siten että niihin jää "väli" tai sitten leikkelemällä leimakuva tms ja liimamalla ne siten että niiden leikattujen kuvioiden väliin jaa rakoset. Lisäksi nämä leikatut palat kannattaa kuorruttaa glossyllä, siten niihin saa sen "tiilimäisen" efektin.

Muutoin samat kujeet kuin aiemminkin, kortissa tms tuotoksessa tekniikka tulee näkyä selkeästi ja muistakaa vinkata tänne oma osallistumisenne - jotta pääsen kommentoimaan ja arpomaan voitto osallistujien kesken :)

Eli merkatkaa milliksen tekniikkahaaste nro 3 jonnekin postaukseenne, niin pääsen jäljille.
Tervetuloa osallistumaan, oma tuotos on vielä takaraivossa ja ensin tuotan tämän flunssan ulos ja sitten alan minäkin tekemään taas kortteja :)

Niin ja Onnea Taina, voitit kakkoshaasteen!


https://www.youtube.com/watch?v=cmFXHPO_j0M on toinen linkki, jostain syystä ei aukea bloggerissa.


Alla vielä kuva palkinnosta, JOS saadaan kymmenen osallistujaa tälle haasteelle niin arvotaan vielä toinenkin palkinto - joka on vielä salaisuus ;)12 kommenttia:

 1. Mukana oon :) KiitosKiitosKiitos ihanista haasteista <3 taas opin uutta :)
  Jos nimeä klikkaamalla ei mee oikeeseen paikkaan niin tässäpä vielä linkki :)
  http://millavaan.blogspot.fi/2013/08/onnea.html?m=1

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eipä tietenkää se nimeen linkitys onnannu :D

   Poista
 2. Hieno tekniikka, tykkäsin todella, haasteeseen mukaan siis.

  VastaaPoista
 3. Mukana ensimmäistä kertaa tekniikkahaasteessa :)

  VastaaPoista
 4. Mukana tällä sinisellä kortilla.
  http://kotkotin.blogspot.fi/2013/08/milliksen-tekniikkahaaste-nro-3.html

  VastaaPoista
 5. Vastaukset
  1. Heip, voitit ylläripalkinnon Milliksen haasteesta, laitathan yhteystietoja! :)

   Poista
 6. Tämäpä hauska Haasteblogi! Ensimmäistä kertaa mukaan, Joulukortilla =)

  VastaaPoista
 7. Onneksi löysin sattumalta tänne! Kiva tekniikkahaaste innosti tekemään ovikortin ja muuraustakin siinä harrastin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heip, voitit haastepalkinnon, joten laitathan yhteystietosi! Onnea!

   Poista
 8. Hip hei!! Kuukausi vaihtui jo ja minä olen jälleeeen myöhässä! Noniin, aivan upeiat tuotoksia olette tehneet! Nyt on pakko erityiskehut antaa Mehiläiselle (värimaailma ja toteutus todella hieno!), Eemelille - ihanan raikas kortti ja todella huolellinen toteutus, tykkäsin! sekä Millalle, ihana miten tuohon malliin sait "hennon" otteen. Todellakin, olette taitavia! Sitten itse palkintoon: Loreal Blondi, voitit tämän haasteen ja koska olen hövellillä tuulella, arvoin toisenkin palkinnon (se on sitten yllätys mutta jotain kivaa kuitenkin), Mehiliäinen saa tällä kertaa sen! Olettehan yhteyksissä minuun, myssykat @ gmail. com on osoite, laitelkaa omat yhteystiedot niin tällä viikolla postittelen teille palkinnot :) Kiitos kovasti osallistumisesta, tämän päivän aikana postaan vielä uuden haasteen, keskiyöhön mennessä :)

  VastaaPoista