perjantai 28. syyskuuta 2012

Leimojen säilytystä

Olen pitkin kesää väsännyt leimoille laminointiläpysköjä, joihin leimaan ja kiinnitän leimat. Sitten ne läpyskät säilytän Ikean kassett-laatikoissa, joista ainakin tähän saakka olen ne löytänyt kivasti :) Tässäpä muutama otos, nyt aamulla laminoin tällä viikolla postikustin tuomat jouluiset Magnoliat, ja samalla otin Mankku-lootasta (yhdestä sellaisesta) kuvan. Tykkään tästä systeemistä enemmän kuin kansioista, koska leimoja on helppo selailla ja jos joskus innostun luopumaan, en tarvitse uusia koko sivua vaan laitan läpyskän sitten kiertoon. Ja ei tipahtele mihinkään tuolta leimat ;)
Ainoa mitä tässä mietin, että lajittelenko leimat aiheittain (tyyliin joulu, pojat, tytöt, maisemat jne) vai valmistajittain? Ne, joita on enemmän on kuten alla olevat; valmistajittain ja laatikoissa sisällä välisivuilla eroteltu aiheet. Ikävä vaan, että joululeimat on nyt n. 15 eri laatikossa joten ne ainakin taidan nykäistä pariin samaan laatikkoon, että ei tarvitse koko leimarepertuaaria koluta. JOS joskus jaksan (ja on aikaa), luetteloin leimat koneelle ja teen jonkun sortin sähköisen arkiston. Varastointijärjestelmän luontia siis :)
Tässä lootassa on Tildan leimoja, jos on enemmälti eri juttuja, ne on eroteltu "arkistovälilipareilla" (laminoitu nekin)
Toisella puolella laminoitua läpyskää on leimattu kuva leimasta, toisella puolella sitten itse leima.
Nämä uudet 2012 jouluiset Mankut laminoin ja leimailin aamulla, on kyllä kivoja :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti