sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

Vuoden 2012 tekniikkakymppi

Viime vuonna minulla ei vielä ollut blogia, mutta osallistuin Koukussa kortteihin-yhteisön kisaan, jossa tehdään 10 erilaista korttia, eri tekniikoin. Viime vuonna tuomaristo myös arvosteli parhaat tuotokset, ja taisin sijoittua 5. osallistujista. Aika kivasti kun olen ihan keltanokka vielä näissä hommissa :D Laitan tähän viime vuotiset korttini, sillä huomenna starttaa uusi tekniikkakymppi, johon aion osallistua -menköön sitten vaikka yötöiksi :)

Viime vuotisessa T10:ssä oli monta jännää tekniikkaa, lehmät oli peilikuvaleimauksella, ruskea sydänkortti on leimattu kloritilla, violetti kortti on tehty utee-jauheen avulla, pinkki kortti on tuplaembossattu (messuilla triplaembossattiin muuten), ja ruskeassa kukkakortissa on käytetty kutistemuovia. Askartelu ja korttihommat on siitä kivoja hommia, että ihan aina oppii uutta ja soveltaminen milloin mitäkin ja missäkin on mahdollista. Ja parasta on se, että homma toimii valtavan hyvänä stressin poistajana!1 kommentti:

  1. Oletpas tehnyt tosi ihania perhoskortteja. Toi musta, missä pinkit timantit, niin on varsinkin erityisen kaunis. Kaikki noi kyl kauniita on. :)

    VastaaPoista