maanantai 2. syyskuuta 2013

Milliksen tekniikkahaaste nro 4


Heipä hei! On jälleen aika uuden haasteen! Tällä kertaa tarvitset mukaan maskin, musteita/vahoja/vesiväriä/akryyliväriä ja kimallepastaa/kimalleliimaa/gessoa kera kimalteiden tai jotain lumiefektiainetta/pastaa. Tee näin: ota maski (joko muovinen tai jos et omista sellaista, voit jämäkästä paperista leikata myös sellaisen), tuputtele jollain ensiksi mainitulla aineella kuviot. Itse käytin distress inkin stormy sky mustetta, töpöttelin meikkisienellä lumihiutaleet. Sen jälkeen ota uusintakierros ja levitä spaattelin (myös muu lasta tai vaikka vanha pankkikortti käy) avulla paksumpaa tavaraa päälle. Saat kivan kolmiulotteisen kuvion, ja tämän jälkeen anna kuivahtaa ja viimeistele kortti. Itse käytin kahta eri kimallepastaa, joten aikaa meni hieman pidempään kun piti antaa toisen värin ensin kuivua. Oma korttini alla, tein tällä kertaa siihn pelkän tekniikan - kortiksi asti ei taida tuo päätyä ;) mutta saanette ajatuksesta kiinni!
Askartelun iloa miljoonasti! 
Samat säännöt kuin ennen, linkitä tai kerro mistä osallistuva työsi löytyy - ja taggaa tänne. Työssä oleva tekniikka tulee näkyä myös selkeästi! 

ja alla vielä kuva palkinnosta joa arvotaan tämän haasteen myötä:4 kommenttia:

 1. Mukaan haasteeseen kukilla ja sydämillä viidakkomaisesti :)

  VastaaPoista
 2. Joulukortilla mukaan haasteeseen =)

  VastaaPoista
 3. Mukana olen :) kiitos taas jälleen kerran kivasta haasteesta :) taas opin uutta :)
  tässä linkki jos tunaroin ton nimimerkin linkittämisen kanssa :D
  http://millavaan.blogspot.fi/2013/09/milliksen-tekniikkahaaste4.html

  VastaaPoista
 4. Onnea onnea Milla! Voitit tämän haasteen joten laitathan minulle yhteystietoja :) Aivan ihania kortteja olitte tehneet - ja eikö, tuo hiutalehomma jotenkin natsaa tuohon myös!

  Uusi haaste putkahtaa tämän päivän aikana :) :)

  VastaaPoista